eveliinaheinaluoma

Itä-Helsingin ilme mullistuu ensimmäisen korkeakoulun myötä

  • Havainnekuva Myllypuron kampuksesta
    Havainnekuva Myllypuron kampuksesta
  • Itä-Helsingin ilme mullistuu ensimmäisen korkeakoulun myötä

Itäinen Helsinki on tuntunut olleen pitkään lapsipuolen asemassa kaupungin kehittämisen suhteen. Kaupungin kasvaessa huomio siirtyy yhä enemmän myös Itä-Helsingin rakentamiseen ja viihtyvyyden lisäämiseen. Merkittävä kehitysaskel Itä-Helsingin kasvussa otetiin, kun tehtiin päätös Metropolian ammattikorkeakoulun uuden kampuksen rakentamisesta Myllypuroon. Metropolian kampuksesta tulee Itä-Helsingin ensimmäinen korkeakoulu.

Kampus tuo avautuessaan vuonna 2018 mukanaan noin 6 000 opiskelijaa ja 500 työntekijää, ja tulee muuttamaan täysin Myllypuron katunäkymän ja ostarin palvelutarjonnan. Kampus rakennetaan metroaseman välittömään yhteyteen ja on siten erinomaisten kulkuyhteyksien varrella.

Kampus on suunniteltu tarjoamaan moderneimpia oppimistiloja. Alueen asukkaat pääsevät myös hyödyntämään kampuksen palvelutarjontaa opiskelijoiden tarjoamien hyvinvointipalveluiden käytön myötä. Ajatuksena on ollut synnyttää yhteistoimintaa myös kampuksen opiskelijoiden kesken. Kampukselle muuttavat Metropolian sosiaali- ja terveysalan sekä rakennus- ja kiinteistöalan opiskelijat.

Myllypurolaisena odotan innolla Metropolian kampuksen avautumista ja opiskelijoiden muuttoa Itä-Helsinkiin. Kampus muuttaa täysin Itä-Helsingin ilmettä ja lisää opiskelijoiden sekä työntekijöiden myötä merkittävästi alueen palvelutarjontaa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat